آیا OnePlus 13 دارای نرخ رفرش 120 هرتز است؟
OnePlus به تازگی آخرین پرچمدار خود، OnePlus 13 را در کنار برادر مقرون به صرفه خود، OnePlus 13R معرفی کرده است. علاوه بر پردازنده Qualcomm Snapdragon 8 Elite و هر دو رتبه IP68 و IP69 که به شما امکان می دهد از تلفن زیر حمام استفاده کنید، به نظر می رسد که می توانیم از صفحه نمایش 6.82 اینچی OnePlus 13 انتظار چیزهای عالی داشته باشیم، به خصوص در مورد نرخ رفرش ریت.
آیا OnePlus 13 دارای نرخ رفرش 120 هرتز است؟
به نظر می رسد صفحه نمایش OnePlus 13 با وضوح 2K و حداکثر روشنایی 4500 نیت، تحت تأثیر قرار گرفته است. با این حال، این نرخ تازهسازی است که ما بیشتر از همه در مورد آن هیجانزده هستیم. صفحه نمایش گوشی پرچمدار دارای نرخ نوسازی متغیر بین 1 هرتز تا 120 هرتز خواهد بود. این بدان معناست که گوشی نرخ به روز رسانی خود را متناسب با محتوای نمایش داده شده بر روی صفحه نمایش تنظیم می کند و از نمایشگر صاف تر و صرفه جویی در عمر باتری اطمینان می دهد.
آیا OnePlus 13R دارای نرخ رفرش ۱۲۰ هرتز است؟
OnePlus 13R ممکن است تنها با قیمت 600 دلار به فروش برسد، اما میتوانیم تأیید کنیم که جانشین OnePlus 12R نیز مانند برادر پرچمدار و سلف خود، از نرخ نوسازی متغیر 1 تا 120 هرتز برخوردار است. این بار انتظار صفحه نمایش 6.78 اینچی AMOLED با وضوح 2780 در 1264 و حداکثر روشنایی 4500 نیت را دارید.
مزایای رفرش ریت بالاتر
چه قصد دارید OnePlus 13 یا OnePlus 13R را انتخاب کنید، یا به دستگاه 120 هرتزی دیگری توجه داشته باشید، واقعاً چقدر از مزایای نرخ رفرش بالاتر اطلاع دارید و چرا باید دستگاهی را خریداری کنید که آنها را ارائه می دهد؟
نرخ رفرش نشان میدهد که تصویر ثابت روی صفحه در هر ثانیه چند بار تغییر میکند (چند فریم را نشان میدهد) بر حسب هرتز (Hz).
در اینجا چند مورد از مزایای کلیدی وجود دارد که می توانید از نرخ تازه سازی بالاتر انتظار داشته باشید:
- جلوههای بصری روانتر: اسکرول، انتقالها و انیمیشنها همگی روی صفحهها با نرخ تازهسازی بالاتر نرمتر هستند.
- بهبود مشاهده ویدیو: هنگام تماشای محتوای ویدیویی، کمتر متوجه پارگی و لکنت خواهید شد.
- تجربه بازی پیشرفته: اگر با گوشی هوشمند خود بازی می کنید، متوجه تاری حرکت کمتر، کنترل های دقیق تر و گیم پلی پاسخگوتر خواهید شد، به خصوص هنگام اجرای جدیدترین بازی های گرافیکی.
- پاسخگویی پیشرفته: چه در حال کشیدن انگشت یا ضربه زدن باشید، هر کاری که روی صفحه انجام می دهید با نرخ تازه سازی بالاتر، فوری و دقیق تر به نظر می رسد.
تاریخچه نرخ تجدید
ما در اینجا قصد نداریم به تاریخچه جامع نرخ بهروزرسانی عمیق بپردازیم، اما وقتی در بازار یک تلفن جدید هستید، دانستن اینکه ویژگیهایی که میخواهید در طول زمان چگونه تکامل یافتهاند، مفید است.
در آغاز عصر گوشی های هوشمند، هیچ کس چندان به نرخ به روز رسانی اهمیت نمی داد. ما به سادگی از تماس، ارسال پیامک و مرور وب در دستگاه های جدید براق خود خوشحال بودیم، در حالی که اکثر تلفن ها دارای صفحه نمایش استاندارد 60 هرتز هستند. همانطور که تلفن های هوشمند به نیروگاه های رسانه ای و بازی تبدیل شدند، نرخ به روز رسانی افزایش یافت. در سال 2017، گوشی Razer Phone با صفحه نمایش LCD 120 هرتزی خود وارد بازار شد. به دنبال آن وان پلاس 7 پرو در سال 2019 با صفحه نمایش OLED 90 هرتزی عرضه شد، در حالی که سری پیکسل 4 چند ماه بعد وارد بازار شد و همچنین دارای پنل 90 هرتزی بود.
تا سال 2020، صفحه نمایش های OLED با فرکانس 120 هرتز در میان دستگاه های پرچمدار اندرویدی معمول شد و گلکسی اس 20 سامسونگ پیشتاز این بسته بود.
امروز، برخی از گوشیهای پرچمدار یا گیمینگ را خواهید دید که نرخ تازهسازی 144 هرتز یا حتی بالاتر را ارائه میدهند، مانند Asus ROG Phone 9 Pro با نرخ تازهسازی 165 هرتز یا Sharp Aquos R9 Pro با نمایشگر 240 هرتزی.
برخلاف اندروید، اپل در استقبال از نرخ رفرش بالاتر در سری آیفون های خود کند بوده است. آیفون 13، 14، 15 و 16 همگی دارای نرخ رفرش 60 هرتز هستند، اگرچه مدل های آیفون پرو آن دارای صفحه نمایش 120 هرتزی تطبیقی هستند. با این حال، شایعه شده است که اپل از نرخ به روز رسانی 120 هرتز در کل سری آیفون 17 استفاده می کند.
مطالب مرتبط:آموزش آنلاین چیست؟ –نحوه تعمیر موبایل خیس شده
دیدگاهتان را بنویسید