آموزش حذف ایمن ویروس از هر دستگاه اندرویدی
در این مقاله نحوه حذف ویروس از دستگاه اندرویدی توضیح داده شده است. اطلاعات زیر بدون توجه به اینکه چه کسی دستگاه شما را ساخته است (سامسونگ، گوگل، هوآوی، شیائومی و غیره) باید اعمال شود.
چگونه از شر یک ویروس در گوشی خود خلاص شویم
اگر یکی از برنامه های شما ویروسی است، بهترین راه برای حذف آن حذف برنامه است. اما به جای اینکه برنامه را مانند هر برنامه دیگری حذف کنید، بهتر است گوشی خود را در حالت ایمن بوت کنید تا بهترین شانس برای حذف برای همیشه داشته باشید. در اینجا به این صورت است:
حالت ایمن را روشن کنید. سریعترین راه برای انجام این کار در برخی از اندرویدها، فعال کردن منوی پاور (دکمه پاور یا دکمههای پاور + افزایش صدا) است. سپس گزینه Restart را فشار داده و نگه دارید و در پیام حالت ایمن گزینه OK را انتخاب کنید.
اگر حالت ایمن را در گوشه پایین صفحه ببینید، متوجه خواهید شد که کار می کند یا خیر.
به Settings > Apps بروید.
در لیست برنامهها هر چیزی را که نمیشناسید یا میدانید ویروس است، جستجو کنید. برنامه ای را که می خواهید حذف کنید انتخاب کنید.
برای خلاص شدن از شر ویروس گوشی خود، Uninstall > OK را انتخاب کنید.
اگر دکمه Uninstall خاکستری است، به این معنی است که برنامه دسترسی سرپرست دارد. با نحوه پیدا کردن و حذف یک برنامه مدیریت برای حذف آن آشنا شوید.
گوشی خود را مجددا راه اندازی کنید تا از حالت ایمن خارج شوید.
مطلب مرتبط:آموزش آنلاین تعمیرات موبایل
تنظیم مجدد کارخانه را انجام دهید
اگر همه چیز شکست خورد، میتوانید اندروید خود را به حالت کارخانه بازنشانی کنید و دستگاه خود را به شرایطی که در اولین بار دریافت کرده بودید بازیابی کنید. اگر این مسیر را طی کنید، باید بیشتر برنامههای خود را دوباره دانلود کنید و هر دادهای را که پشتیبانگیری نشده است را از دست خواهید داد.
نکاتی برای جلوگیری از ویروس ها در اندروید
در اینجا چند راه برای جلوگیری از ابتلا به ویروس در دستگاه Android شما وجود دارد:
- بهروزرسانیهای Android را بهمحض در دسترس بودن نصب کنید تا مطمئن شوید آخرین وصلههای امنیتی را دارید.
- Google Play Protect را فعال کنید تا به طور منظم گوشی شما را برای بدافزار اسکن کند.
- یک برنامه آنتی ویروس اندروید را از یک شرکت امنیتی با رتبه برتر دانلود کنید.
- یکی از بهترین راهها برای جلوگیری از ویروسهای اندروید، جلوگیری از بارگذاری جانبی برنامهها است. همیشه از فروشگاه Google Play استفاده کنید. اگر به برنامهای نیاز دارید که در فروشگاه رسمی برنامه وجود ندارد، مطمئن شوید که فایل APK از یک منبع قابل اعتماد است.
- از شبیهسازی برنامههایی که شبیه برنامههای قانونی هستند اما نام توسعهدهنده متفاوتی دارند اجتناب کنید.
- مراقب تبلیغاتی باشید که شبیه پیام های خطایی هستند که از شما می خواهند برنامه ای را برای تعمیر گوشی خود دانلود کنید. بسیاری از اوقات این پیوندها به وب سایت ها یا برنامه های مخرب منتهی می شوند.
آیا گوشی من ویروس دارد؟
در حالی که ویروسهای اندروید نسبتاً نادر هستند، برنامههای مخرب گاهی اوقات به فروشگاه Google Play راه پیدا میکنند. برنامه های موجود در سایت های شخص ثالث به احتمال زیاد خطر امنیتی ایجاد می کنند زیرا Google آنها را بررسی نمی کند.
برنامههای مخرب بر عملکرد تلفن شما تأثیر میگذارند و دادههای خصوصی شما مانند گذرواژهها یا اطلاعات پرداخت را در معرض نمایش قرار میدهند. اگر تلفن شما ویروسی داشته باشد، ممکن است ناگهان کند شود یا مقدار زیادی از داده مصرف شود.
یا می توانید خریدهای درون برنامه ای غیرمجاز را کشف کنید. اگر گوشی شما ویروسی داشته باشد، احتمالاً شما را از وضعیت آگاه نمی کند و کمکی ارائه نمی دهد.
حذف یک ویروس نسبتا آسان است و در بیشتر موارد، هیچ داده ای را از دست نخواهید داد. با این وجود، بهتر است اطلاعات خود را ایمن نگه دارید و به طور مرتب از گوشی هوشمند خود نسخه پشتیبان تهیه کنید.
مطلب مرتبط:آموزش جلوگیری اجرای برنامه ها در پس زمینه در اندروید
دیدگاهتان را بنویسید